*/?>

Personlig

Visste du att all vår grafik och animationer skapas individuellt för varje kund? Vad innebär detta för er?

Vårt löfte är att vi skapar alla ritningar och animationer individuellt. Det betyder att vi kan skapa specifika mänskor, byggnader, produkter, webbsidor, landskap etc. På så sätt kommer videon lätt att identifieras som just er video. Vi använder dessutom era färger och fonter vilket gör att videon kommer att följa er unika branding. Vi använder oss ej av bildbanks bilder.

Exempel

Här är några exempel på bildbanks bilder.

Läs mer om skillnaderna mellan individuell grafik och bildbanksgrafik.

I dagens läge finns det många aktörer som erbjuder väldigt billiga förklaringsvideon. De låga priserna kan vara lockande framför allt från utländska aktörer. Vid en snabb granskning kan det verka intressant men det lönar sig att fästa uppmärksamhet vid detaljerna.

Våra tjänster

Vi skapar videon till våra kunder från början till slut och beaktar alltid kunden branding, grafiska riktlinjer, logotyper, färger etc. Vi kan även beakta individuella önskemål: Vill ni visa någon speciell person från ert företag? En viss byggnad eller objekt? Med ett foto taget från en person, produkt eller byggnad kan vi göra videon personlig och unik. Med en skräddarsydd video kan ni visa vad som gör just er unika och ni kan bättre sticka ut från era konkurrenter. Enligt era önskemål utvecklar vi en skräddarsydd video som har grafik och egenskaper som är unika för just ert företag.

Akta dig för dolda kostnader

Många videoproduktions aktörer marknadsför sina produkter med oslagbart låga priser. Det brukar dock ingå dolda kostnader i offerter vilket gör att den egentliga kostnaden kan bli flerfaldigt högre. Ofta går det så att en video som är producerad med bildbanks grafik, blir dyrare än en video som är skräddarsydd.

Om ni vill använda ert företags egna färger, kommer det tilläggskostnader.
Om ni vill lägga till er företags logo i videon, kommer det tilläggskostnader.
Om det behövs mera än en korrigerings omgång, kommer det tilläggskostnader.
Om ni vill använda annorlunda grafik eller tecken, kommer det tilläggskostnader.
Och så vidare…..

Med oss är det annorlunda. Vi förklarar alla detaljer åt er från början så att vi kan producera en komplett förklaringsvideo åt er. Beroende på era behov, budget, önskad story och omfattningen av videon, kommer vi tillsammans med er att göra en förklaringsvideo som är enkel, direkt och kundvänlig.

Tack vare vår öppenhet, höga kvalitetsstandarder och bra valuta för pengarna, rekommenderar ofta nöjda kunder oss vidare. Det eliminerar även höga marknadsföringskostnader som ofta förskjuts på kunderna. 

Aldrig “jag också!”

Om ni vill vara det ledande företaget i er bransch och sticka ut från konkurrenterna, kan ni inte se lika ut som andra företag. Ifall ni enbart håller er inom ert bekvämlighetsområde och använder er av traditionella marknadsföringsverktyg och efterliknar era konkurrenter, kommer ni att alltid att hållas som en liten aktör. 

Unikhet, individualitet och ”det där något speciella” gör att de bästa branden blir framgångsrika. Detta gäller även inom förklaringsvideor och annan marknadsföring.